Китайските смартфони става все по-добри. Докато преди година Samsung и

...
Китайските смартфони става все по-добри. Докато преди година Samsung и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 8 оглави топ-10 на GSMArena за най-популярните смартфони в света

Китайските смарт телефони става все по-добри. Докато преди година Samsung и LG считаха за смешка появяването на качествени китайски телефони, в този момент не им е до смях. GSMArena разгласява следващия седмичен топ-10 на най-популярните смарт телефони, в който китайският Xiaomi Mi 8 е преди всичко.
Според уеб-изданието, към 3 юни 2018 година, най-популярният и обсъждан смарт телефон е Xiaomi Mi 8. За доста хора, това е идеалният телефон.



На второ място е още веднъж Xiaomi Mi 8, само че версията Explorer Edition . Този модел се разграничава от оригинала по транспарантния заден панел и вградения в екрана скенер за пръстови отпечатъци.

Лидерската тройка приключва с Xiaomi Redmi Note 5 Pro – бюджетният смарт телефон с двойна камера и железен корпус.

На четвърто място е класиран флагманът OnePlus 6. Петото място е за Samsung Galaxy J6 (2018).



На шеста позиция е Nokia X6, а на седма – Xiaomi Mi 8 SE. Този телефон е с по-слаби механически характерности, само че е на ниска цена. На осмо място още веднъж е Xiaomi със своя смарт телефон Xiaomi Mi 6X, а на девета позиция се намира Samsung Galaxy J8. Последното десето място в този рейтинг е на Samsung Galaxy A6+ (2018), харесван с положителния баланс на хардуер, характерности, благоприятни условия и цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР