КИТАЙСКИТЕ шпиони могат да управляват дистанционно електрическите превозни средства в

...
КИТАЙСКИТЕ шпиони могат да управляват дистанционно електрическите превозни средства в
Коментари Харесай

Китайски шпиони могат дистанционно да управляват електромобили в Обединеното кралство, за да спрат пътищата и да откраднат данни на водачите, предупреждават експерти

КИТАЙСКИТЕ шпиони могат да ръководят отдалечено електрическите транспортни средства в Обединеното кралство, с цел да спрат пътищата и да откраднат данните на водачите, споделиха специалисти.

Смразяващото предизвестие идва, когато китайските електрически автомобили стават все по-популярни във Англия и в този момент може да се употребяват като четириколесни троянски коне.

Очаква се Китай да господства пазарът на Обединеното кралство, до момента в който Англия се движи към реализиране на задачите си за нетна нула със възбраната за нови бензинови и дизелови автомобили, въведена през 2030 година

И в този момент Пекин може да провокира безпорядък по пътищата на Обединеното кралство, като стопира отдалечено създадените в Китай коли.

Професор Джим Сейкър, президент на автомобилната промишленост, сподели на депутатите, че електрическите транспортни средства, „ наводнени във Англия “, може да са „ най-ефективният троянски кон “ разполагаем на Китайската комунистическа партия.

Специалистът, който е и ръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР