Китайските производители на чипове предприемат групови обиколки, за да работят

...
Китайските производители на чипове предприемат групови обиколки, за да работят
Коментари Харесай

Китайските производители на чипове засилват работата в мрежа с японски колеги

Китайските производители на чипове подхващат групови обиколки, с цел да работят в мрежа с японските си сътрудници, до момента в който промишлеността на полупроводниците се приспособява към все по-строгия надзор върху износа, въведен от Съединени американски щати и техните съдружници.

Обиколките оферират достъп до японски компании за чипове и търговски панаири на полупроводници, в това число Semicon Japan и Nepcon Japan, съгласно реклами, чиновници на японската компания за чипове и хора от китайската промишленост.

Chip Think Tank, консултантска компания, подкрепяна от брокерската компания Tianfeng Securities, предлага осемдневно пътешестване по-късно през януари, фокусирано върху „ изследване на главните благоприятни условия в японската промишленост за полупроводниково съоръжение и материали “.

Обиколката включва билет за търговия шоу и визити на повече от 10 японски играчи в промишлеността за чипове, водени от специалист по полупроводници с 20-годишен опит, съгласно рекламата на компанията.

Докато груповите обиколки в чужбина са п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР