Китайските морски изследователски кораби драстично увеличиха нахлуванията във води само

...
Китайските морски изследователски кораби драстично увеличиха нахлуванията във води само
Коментари Харесай

Китайските изследователски кораби увеличават дейността си близо до Тайван

Китайските морски проучвателен кораби фрапантно усилиха нахлуванията във води единствено на 24 морски благи от крайбрежията на Тайван, до момента в който Пекин алармира за възходящите си благоприятни условия за наблюдаване и събира данни, които са от решаващо значение за военноморската война.

Последните интервенции включват невиждано корабоплаване на най-новия проучвателен транспортен съд на Китай, притежател с дрон с връзки към Народната освободителна войска, по цялата дължина на източното крайбрежие на Тайван през ноември.

Пътуването на Zhu Hai Yun е едно от деветте сходни прониквания от септември насам, което е внезапен скок от единствено две през всяка от предходните три години, съгласно данните за следене на близо 80 кораба от Spire Global, компания за сателитни данни, оценени от Financial Times.

„ Това съставлява още един инструмент, който Китайската национална република употребява в това, което назовавам акция за напън от всички домейни против Тайван “, сподели Кристофър Шарман, шеф на Китайския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР