Китайските медии, политици и фенове отправиха критики към Лионел Меси

...
Китайските медии, политици и фенове отправиха критики към Лионел Меси
Коментари Харесай

Сериозни критики в Китай по адрес на Лионел Меси

Китайските медии, политици и почитатели насочиха рецензии към Лионел Меси във връзка присъединяване му във вчерашния мач в Япония, откакто няколко дни по-рано той остана на резерваната скамйката в другарска среща в Хонконг. Много хора останаха разочаровани тъй като 36-годишният нападател не се появи на терена в неделя пред осъществявания до краен лимит стадион.

Старши треньорът на Интер Маями Херардо " Тата " Мартино съобщи, че Меси не е бил възобновен, с цел да играе против сборния тим на Хонконг, само че влезе в 60-ата минута против Висел Кобе в Япония.

" Мачът в Хонконг бе единственият в предсезонната подготовка, в който Меси не взе присъединяване. Породиха се подозрения по отношение на честността на Интер Маями и на самия него. Имаше хора, пътували 12 часа до града, единствено с цел да го видят ", написа " Глобъл Таймс ".

Аржентинецът се извини на китайските ентусиасти в обществената мрежа " Weibo ", тъкмо преди срещата с Висел Кобе и сподели, че го е позор от обстоятелството, че не е могъл да бъде на терена поради травма.

" Всеки, който ме познава, знае, че постоянно желая да играя, изключително в дуели, за които сме пътували доста и всички се вълнуват да ни видят. Надявам се да можем да се върнем в Хонконг още веднъж ", съобщи Меси.

По трибуните в Хонконг участваха 40 000 фенове, до момента в който на Националния стадион в Япония имаше празни места.
 Меси: Не знам по кое време ще се завърна на терена
Меси: Не знам по кое време ще се завърна на терена

" Жалко! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР