Китайските космически служби още през март са обявили, че нямат

...
Китайските космически служби още през март са обявили, че нямат
Коментари Харесай

Физик от БАН със стряскаща новина за българите! 8-тонна космическа станция лети към нас - времето за евакуация е малко!

Китайските галактически служби още през март са оповестили, че нямат надзор над тази станция. Ако навлезе в горните пластове на атмосферата, ще следим събитие като метеоритен дъжд. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия физикът в Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория при Българска академия на науките (БАН) Пенчо Маркишки по отношение на информацията, че китайски спътник може да се разбие в страната ни.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че парчета от китайската галактическа станция “Тянгун 1 ” вероятно ще паднат сред 42 и 43 паралел в Северното полукълбо, предизвестява Холгер Краг в прессъобщение на Европейската галактическа организация, написа Блиц.

Това се чака да се случи сред януари и март идната година. На тази географска широчина в Европа са Испания, Франция, Италия, Черна гора, Албания, Сърбия, Македония и България. Въпреки че учените стесниха пространствения и времевия диапазон на евентуалния конфликт, все още изчисленията няма по какъв начин да бъдат направени със 100-процентова акуратност. " Ще се образуват парчета. За страдание се твърди, че броени часове преди самата злополука, ще стане ясно дали ще ни удари тук.

За такова малко време е мъчно да има съответна реакция и евакуация на население. По-голямата част от обекта, ще се изпари. Очаква се въпреки всичко парчета с тежест към 100 кг да паднат. Скоростта им ще е няколко километра в секунда, това е доста - може да унищожи къща и да убие хора. Всичко е въпрос на това къде тъкмо ще падне това тяло. България се намира в северната граница на плануваното ", сподели той и изрази вяра въпреки всичко отломките да паднат в океани и морета.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР