Китайските компании преуспяха в създаването на бюджетни телефони и на

...
Китайските компании преуспяха в създаването на бюджетни телефони и на
Коментари Харесай

ASUS ще се фокусира върху производството на геймърски смартфони

Китайските компании преуспяха в основаването на бюджетни телефони и на смарт телефони от междинен клас и съществено изтласкват съперниците. ASUS добре схваща пазарните ниши и се приготвя да реагира на тези промени. Компанията има намерение да промени цялостната си тактика и да направи метаморфоза на своя мобилен отдел. Тайванският бранд има намерение да се откаже от производството на евтини мобилни телефони, които към този момент не са настоящи по отношение на останалите смарт телефони от този ценови сегмент.

ASUS не има намерение да напуща пазара на смарт телефони, а се концентрира върху производството на мобилни устройства за геймърите. Акцентът се слага върху високата продуктивност и дългата самостоятелна работа. Това би могло да значи, че новите смарт телефони ще излязат в серията ROG, само че какво ще стане с моделите ZenFone към този момент не е известно.



Ще настъпят промени и в топ-мениджмънта на компанията. Напуска генералният шеф Джери Шин, който сполучливо водеше компанията през последните 11 години. От 2019 година ASUS ще има два ръководителя, които ще дават отговор за двете съществени посоки в компанията.

Може да се каже, че опитът с Asus ROG Phone се оказа сполучлив и скоро ще се появят и други сходни устройства, допустимо от най-голям клас.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР