Китайските киносалони са задължени от тази седмица поне два пъти

...
Китайските киносалони са задължени от тази седмица поне два пъти
Коментари Харесай

Китайските кина ще дават пропагандни филми два пъти седмично

Китайските киносалони са задължени от тази седмица най-малко два пъти седмично да прожектират пропагандни филми в чест на стогодишнината от основаването на Китайската комунистическа партия, която ще бъде маркирана през юли, съобщи ДПА.

Прожекциите имат за цел да основат празнична и топла атмосфера в навечерието на паметната дата, обявиха китайските управляващи.

През цялата година киносалоните във всички провинции, райони и градове на Китай ще прожектират филми, възпяващи " любовта към партията, страната и социализма ", се споделя в изказване на китайския държавен орган, контролиращ филмовата промишленост.

Прожектираните филми би трябвало да възхваляват партията, родината, народа и героите на Китай, се акцентира в изказването.

Властите подчертаха, че членовете на комунистическата партия, функционерите и останалите феновете ще би трябвало да се активизират, с цел да подсигуряват висока посещаемост на прожекциите. Предвиждат се рекламни акции, понижения на цените на билетите за прожекциите и " други способи " за гарантиране на посещаемостта.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР