Китайски милиардер в изгнание, известен с връзките си с хора

...
Китайски милиардер в изгнание, известен с връзките си с хора
Коментари Харесай

Китайски милиардер организира търг на неваксинирана семенна течност

Китайски милиардер в заточение, прочут с връзките си с хора от администрацията на Доналд Тръмп, провежда онлайн търг на " неимунизирана семенна течност ", която съперниците на имунизациите дефинират като " бъдещия биткойн ", съобщи Франс прес.

Идеята води началото си от тайните теории.

Го Вънгуей, чието заточение в Съединени американски щати беше прекратено от ареста му в средата на март за хипотетична машинация, има намерение да провежда търга през юни в консервативната обществена мрежа Gettr.

" Търгът на платформата ни Gettr сред 1 и 6 юни ", разгласи Го през февруари.

Издирван в Китай, където е упрекнат във финансови измами, магнатът е непосредствен до някогашния консултант на Доналд Тръмп Стив Банън.

Арестът му обаче може да провали неговите проекти.

Независимо дали ще се състои, или друг търг от нов вид към този момент провокира неспокойствие в Gettr, като почитателите на милиардерите виждат опция да " спасят бъдещето на човечеството ".

" Тези търгове се основават, в по-широк смисъл, на подправени причини ", споделя Джон Грегъри от платформата НюзГард (NewsGuard) за мониторинг на популяризираната онлайн информация и нейната меродавност.

" Авторите на дезинформация за имунизациите популяризират това изказване, макар че многочислени медицински проучвания за липса на негативно влияние ", добавя Грегъри.

Според сп. " Ролинг стоун ", платформата Gettr, която изпитва усложнения, се пробва да откри избавление, като се трансформира в онлайн пазар, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР