Китайската строителна компания CITIC Construction приключи в събота изграждането на

...
Китайската строителна компания CITIC Construction приключи в събота изграждането на
Коментари Харесай

Китайската CITIC Construction приключи изграждането на магистрала в Алжир

Китайската строителна компания CITIC Construction завърши в събота построяването на последните 84 километра от автомагистрала „ Изток-Запад “ в Алжир, свързваща 17 провинции в страната. Той се простира от Дреан в най-източната провинция Ел Тарф до град Рамл Сук, граничещ с Тунис.

На церемонията по откриването, извършена в Ел Тарф, алжирският министър-председател Аймен Бен Абдерахман приветства стратегическото значение на автомагистралата за доста улеснение на пътуванията и поощряване на икономическия продан сред Алжир и Тунис. Като похвали „ изключителното качество на работата “, той добави, че алжирските инженери и техници са придобили скъп на практика опит при построяването на автомагистралата.

В рамките на реализацията на целия план CITIC Construction сътвори институт за ръководство и народен център за надзор на качеството, образова хиляди алжирски техници и поддържа общностни начинания, в това число присъединяване в обществени действия като дарения за нуждаещи се фамилии по време на свещения месец Рамадан, създаване на противопожарни загради и помощ при наводнения, се споделя в изказване на компанията.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР