Китайската стена е млад строеж в сравнение със стената на

...
Китайската стена е млад строеж в сравнение със стената на
Коментари Харесай

Борисов: Варна е градът с най-голяма перспектива през следващите пет години

Китайската стена е млад градеж в съпоставяне със стената на солниците в Провадия, съобщи министър председателят, представен от ”Дарикнюз ”. ”Варна е градът с най-голяма вероятност в идващите пет години поради младежите, инфраструктурата и местоположението ”, заключи Борисов.
" Това, което имаме като археология, инфаструктура, обучение, прави извънредно усещане ", похвали се Борисов и се върна към вчерашната си обиколка из археологическия обект край Провадия. " В Провадия солниците са на 6 700 години, само че светът не го знае. Стената на Провадия е на 6 000! В съпоставяне с нея Китайската стена е един млад градеж! ", възкликна министър-председателят.

" Правите ли разлика сред нашите вложения и тези, които правеха молове? ", запита Борисов, като вметна, че магазини въпреки всичко би трябвало да има, с цел да пазарим. " Неслучайно нашата стопанска система държи няколко години растеж над 3,5 ", добави министър-председателят и уточни, че рейтинговите организации непрекъснато покачват рейтинга на страната ни.

Премиерът посочи и високите постове на българи по света, като изброи Кристалина Георгиева, Мария Габриел и кмета на Габрово. И приключи с обичаната си фраза, че когато обстоятелствата приказват, другото е безмълвие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР