Китайската социална платформа TikTok тества чатбот, който нарича Тако и

...
Китайската социална платформа TikTok тества чатбот, който нарича Тако и
Коментари Харесай

TikTok се сдобива със собствен чатбот

Китайската обществена платформа TikTok тества чатбот, който назовава Тако и който може да се употребява като търсачка и за навигация.

В момента TikTok тества чатбот с изкуствен интелект, който може да предлага видеоклипове въз основа на писмени команди, заложени от потребителя. На сегашния стадий той може да бъде извикан посредством икона, сложена в дясната част на екрана, над профилното изображение, осведоми News.ro.

Чатботът може да промени радикално метода, по който потребителите употребяват обществената мрежа. Те ще могат да откриват наличие и да направляват в мрежата благодарение на команди, написани в чат прозореца.

Все още не е известно на какъв езиков модел се базира Тако, само че дребното консуматори, които към този момент са съумели да го употребяват, споделят, че той може да дава отговор на огромен брой въпроси.

Тако ще включва и оферти за команди (подсказки), които потребителите ще могат да употребяват, без да се постанова да пишат въпросите ръчно. Например, до клип с коронацията на крал Чарлз III се предлага въпросът " Какво е смисъла на коронацията на краля? ".

От TikTok потвърдиха, че чатботът се тества, и обявиха, че към този момент той е наличен единствено във Филипините. Възможно е пробата да бъде уголемен и за други страни преди формалното стартиране на пазара, заяви БГНЕС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР