Китайската общност у нас взема мерки срещу разпространението на коронавируса.

...
Китайската общност у нас взема мерки срещу разпространението на коронавируса.
Коментари Харесай

Китайската общност у нас помага срещу разпространението на коронавируса

Китайската общественост у нас взема ограничения против разпространяването на ковид. Сред множеството от идващи и посрещащи на столичното летище, една група се откроява, предава БТВ.

Част от китайската общественост у нас посреща сънародниците си. За общата сигурност всички са с маски.

Китай прикани за разговор след новите офанзиви против танкери в Близкия изток

На изток чествали китайската нова година, в този момент се връщат, тъй като живеят и търгуват тук. Китайските сдружения до този миг са посрещнали на Летище София над 100 свои сънародници. Предварително се схващат с хората, които би трябвало да дойдат от Китай у нас, чакат ги и се срещат на летището. Вземат ги с бусове, с цел да не употребяват всеобщия градски превоз и сами заплащат за наема на транспортното средство.

Предстоят 14 дни у дома, под карантина.

Според основния държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил, заплаха от ковид в този миг няма у нас. Думите му потвърдиха и от китайското посолство.

Д-р Ангел Кунчев: Шансът да се заразим с ковид у нас е съвсем нулев

В 24 страни отвън Китай има доказан ковид с 1 умрял. Властите работят върху основаването на ваксина. А до тогава у нас, доброволци ще оказват помощ - и с транспорта, и с покупките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР