Китайската нова година започва на 28 януари и 2017 г.,

...
Китайската нова година започва на 28 януари и 2017 г.,
Коментари Харесай

Какво ни очаква през 2017 г. - годината на огнения Петел

Китайската нова година стартира на 28 януари и 2017 година, ще трае до 15 февруари 2018 година ще премине под знака на огнения Петел - десетата по ред зодия. Какво ни чака и по какъв начин да се настроим на тази година по този начин, че да се възползваме оптимално от силата, която ще донесе със себе си?

Петелът е знак, знак на пробуждането, смелия глас и търсенето на смяна. Петелът е логически, не губи време в размотаване, а самоуверено показва своето мнение, даже когато знае, че ще срещне опозиция. Затова Петлите се усещат добре в обществените действия, виновните институции, проверяващата публицистика. След лъжливата информация, с която предходният знак, Маймуната, постоянно ни подлъгваше, в този момент е време за откритата истина. А истината постоянно води до смяна.

Родените под знака на Петела (2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945, 1933, 1921 г.) ще се усещат добре, несъмнено, само че те също би трябвало да внимават и най-малко малко да мислят, преди да приказват, даже когато усещат, че елементарно биха привлекли внимание. В същото време усетът към практичното и земното, умеенето да поддържат връзка с огромен кръг от хора ще им донесе триумфи във всичко, с което се захванат в своя изгода, а не за някого другиго.

Годината на Петела ще е белязана от храброст и предпочитание за излизане от илюзиите. Хората ще завоюват, в случай че се трудят и не се опасяват да се борят за значимите неща, които може би са отлагали във времето. Петелът ще влее сила на жизненост, на оптимизъм и хората просто няма да се отхвърлят елементарно и да се двоумят. Би било добре да сме великодушни и да се застъпваме за благотворителни дела, да споделяме самоуверено истината и да стоим крепко стъпили на земята за следствията. Но тази очарователна откровеност по-скоро ще печели благосклонности, в сравнение с врагове.

2017 година ще е добра година за започване на нова връзка, откакто сме осъзнали уроците от предходните и сме подготвени да стартираме с оптимизъм нещо ново. Без драма и без остарели усеща - да можем да се впуснем в някое напълно ново премеждие. Петелът харесва смелите хора, само че чака и те да се потрудят, а освен да подвигат олелия към себе си. Затова 2017 година ще бъде добра единствено за тези инициативи, които са премислени с няколко хода напред. Защото Петелът може и да е променлив и да не свърши нищо значително след всичките си въодушевени речи.

За да подобрим силата в дома си през тази година, можем да внесем по-ярки цветове, едри щампи и даже малко екстравагантност няма да бъде непотребна. Ако тази година може да ни научи на нещо е, че постоянно има изгода от това, човек да показва свободно себе си, да бъде самоуверен в делата си и да се застъпва, когато усеща, че се постанова. А усетът на Петела в това отношение е безгрешен.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР