Китайската компания ZTE представи специална версия на смартфона Nubia X

...
Китайската компания ZTE представи специална версия на смартфона Nubia X
Коментари Харесай

Излезе един от най-евтините флагмански смартфони с 512 GB вградена памет

Китайската компания ZTE показа специфична версия на смарт телефона Nubia X с два екрана. Това е моделът Nubia X Collectors Edition , прочут и като Starry Night, в който има някои нововъведения.

Новите неща са, че тази версия на смарт телефона има 512 GB флаш-диск – двойно повече от оригинала, както и леките промени в дизайна. Серията смарт телефони Nubia X Collectors Edition с 8 GB оперативна памет и 512 GB флаш-диск е с стеснен брой телефони, като цената за Китай е почти $769 . По този метод, новото устройство е най-евтиният флагмански смарт телефон с толкоз доста памет.



Nubia X има два екрана – един на предния и един на задния панел. Предна камера няма и това разрешава предният екран да заема на процедура цялата повърхност на предния панел. Автопортрети могат да се вършат както с другите смарт телефони, само че благодарение на главната камера, тъй като и на задния панел има екран.

ZTE Nubia X е оборудван с 6,25-инчов челен екран с резолюция 2280х1080 пиксела и с 5,1-инчов заден AMOLED екран с резолюция 1520х720 пиксела. Основната камера е двойна с резолюция 24+16 мегапиксела. Както казахме, предна камера няма. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845, а акумулаторната батерия е с потенциал 3800 mAh с поддръжката на бързото зареждане Quick Charge 3.0. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo, надградена до nubia UI 6.0.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР