Китайската компания Meizu през месец април представи три нови смартфона

...
Китайската компания Meizu през месец април представи три нови смартфона
Коментари Харесай

Смартфоните Meizu 16 излизат през август: старшият модел ще има тройна камера

Китайската компания Meizu през месец април показа три нови смарт телефона по случай 15 годишнината от основаването на марката.
Очакваше се тези смарт телефони да излязат на пазара не по-рано от идната пролет. Но създателят на компанията Джак Уонг ненадейно заяви, че серията Meizu 15 е била тестов артикул, а линията Meizu 16 ще предложи мощни футуристични артикули, които ще излязат през месец август тази година .

Да уточним, че това не са слуховe на блогъри, а информация от ръководителя на компанията. Джак Уонг дoпълни, че точната дата на презентацията още не е избрана. Но това ще стане преди лятото и преди анонса на iPhone.



Няма точни данни за техническите характерности на новите смарт телефони. Според изтеклата към сегашен ден информация, Meizu 16 ще има два разновидността – топ-модел с Qualcomm Snapdragon 845 и базова версия със Snapdragon 710. Мощната версия ще има 8 GB оперативна памет и скенер за пръстови отпечатъци под екрана. И двата телефона ще бъдат със напълно тънки рамки и без разрез. Ще се поддържат технологиите 3D Press и mEngine.

По-големият Meizu 16 Plus съгласно неофициални данни, ще има тройна съществена камера с резолюция 12+12+20 мегапиксела. Ще се употребява новата Flyme OS 7.5 с OneMind 2.5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР