Китайската компания ID-Cooling анонсира продажбите на процесорното охлаждане с нисък

...
Китайската компания ID-Cooling анонсира продажбите на процесорното охлаждане с нисък
Коментари Харесай

ID-Cooling представи процесорното охлаждане IS-60 с нисък профил

Китайската компания ID-Cooling анонсира продажбите на процесорното изстудяване с невисок профил IS-60.
Производителят акцентира, че макар скромната височина от 55 милиметра, новият охладител без проблеми може да разсейва топлината на до 130 W процесори. Това значи, че устройството е доста уместно за компютърни устройства с дребни размери.



ID-Cooling IS-60 разполага с шест 6 милиметрови топлинни тръби с С-образна форма, медна основа, върху която е подложен незначителен алуминиев нагревател, секция от алуминиеви пластини и тъничък 120 милиметров вентилатор. Скоростта на въртене може да се контролира от 600 до 1600 оборота в минута. Максималният въздушен поток доближава 91 кубически метра в час (53,6 CFM) при оптимално равнище на шума 30,2 децибела.



Габаритните размери на новото процесорно изстудяване са 120 x 125 x 55 милиметра при тегло 470 грама. Поддържат се платформите AMD AM2(+), AM3(+), FM1, FM2(+), AM4 и Intel LGA115x.

Процесорният охладител ID-Cooling IS-60 към този момент се дава на сътрудниците на производителя за тестване. Цената към този момент не е оповестена. Очаква се тя да бъде в рамките на 25-30 американски $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР