Китайската компания DJI се готви да пусне на пазара устройство,

...
Китайската компания DJI се готви да пусне на пазара устройство,
Коментари Харесай

DJI ще пусне на пазара Neo – много лек и малък дрон на цена от около $300

Китайската компания DJI се готви да пусне на пазара устройство, наречено Neo – в случай че се има вяра на неофициалната информация, това ще бъде най-лекият и най-евтиният пълнофункционален дрон в гамата на компанията. За това оповестява вътрешният осведомител Джаспър Еленс.

Ако се има вяра на непотвърдена информация, комплектът DJI Neo Fly More Combo Advanced Kit ще се продава за 329 $ в американската комерсиална верига Walmart. Обикновено сходни комплекти включват спомагателни акумулатори, зарядни и чанти, които усилват цената, което значи, че в базовия си вид устройството ще е още по-евтино. В същото време DJI Neo ще поддържа запис на 4K видео.

Техническите спецификации на DJI Neo към момента не са известни, само че от фотосите на устройството могат да се създадат някои изводи. По-специално, витлата на дрона имат отбрана, което значи, че той ще може безвредно да се употребява на закрито. Върху корпуса на устройството има комутатор за режима на полета. Fly More се доставя с професионален контролер, само че в случай че се съди по опаковката, DJI Neo ще има няколко варианти за ръководство. По-специално, той ще може да излетява от дланта на притежателя и да прави кацане върху нея. Говори се и за функционалност за следене на обекти благодарение на изкуствен интелект – може би дрона ще може да лети към притежателя и ще го снима, като въобще няма да има потребност от контролер.

За разлика от линията дронове DJI Mini, Neo не е сгъваем и наподобява повече на дроновете DJI Avata FPV. Датата на стартиране на новия дрон на пазара не е конкретизирана, само че създателят на приключването допуска, че DJI Neo ще бъде пуснат в продажба през идващите седмици.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР