Китайската компания Colorful Technology анонсира видеокартата iGame GeForce RTX 2070

...
Китайската компания Colorful Technology анонсира видеокартата iGame GeForce RTX 2070
Коментари Харесай

Colorful анонсира видеокартата Game GeForce RTX 2070 Neptune OC с хибридно охлаждане

Китайската компания Colorful Technology анонсира видеокартата iGame GeForce RTX 2070 Neptune OC , присъща линия на която е хибридното изстудяване. То включва 240 мм алуминиев нагревател за водното изстудяване, два 120 мм вентилатора и спомагателен двуслотов охладител с центробежен вентилатор. Хибридната система обезпечава положително изстудяване при ниско равнище на шума. Устройството е уместно за геймърски системи от висок клас.



Ядрото на графичния процесор с архитектура Turing работи с тактова периодичност от 1410 до 1620 MHz и може да се форсира динамично. Чипът разполага с 2304 CUDA ядра. Аналогично на другите графични карти от серията iGame, на корпуса е подложен специфичния бутон One-key Overclock, с който честотата в boost режим се качва до 1815 MHz.



Капацитетът на буферната GDDR6 графична памет с 256-битов интерфейс е 14 GHz. Необходимо е подаването на в допълнение напрежение на двата 8-пинови PCI-E Power конектора.



Във вентилаторите и на радиатора са сложени детайлите на светодиодната подсветка, която може да бъде ръководена благодарение на приложението iGame Zone II. На интерфейсния панел са сложени видеоизходите DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b и USB Type-C. На гърба на видеокартата е сложена алуминиева пластина с логотипа на Neptune, която служи както за изстудяване, по този начин и за подсилване структурата и закрепването на графичната карта.

В анонса, цената на графичната карта GeForce RTX 2070 Neptune OC не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР