Китайската фармацевтична компания Jiangsu Simcere Pharmaceutical Group обяви, че обмисля

...
Китайската фармацевтична компания Jiangsu Simcere Pharmaceutical Group обяви, че обмисля
Коментари Харесай

Китайската Simcere Group напредва с тестовете на перорално лекарство против COVID-19

Китайската фармацевтична компания Jiangsu Simcere Pharmaceutical Group разгласи, че обмисля провеждането на клинични изпитвания в чужбина на своето перорално лекарство против COVID-19. Медикаментът SIM0417 е създаден взаимно от Simcere Group, Шанхайския институт по Материя медика и Уханския институт по вирусология.

Предклиничните проби са посочили добра антивирусна интензивност и сигурност на SIM0417. Той е ефикасен при всички досегашни разновидности на вируса, в това число мощно инфекциозните „ Делта “ и „ Омикрон “.

Имунитетът, получен след имунизация, понижава с времето, до момента в който вирусът мутира. Следователно, превантивният резултат на SIM0417 може да бъде положително допълнение към имунизациите, прецизират от Simcere Group.

Според китайски медии, в случай че SIM0417 излезе на пазара, това доста ще понижи нуждата от към момента настоящите карантини за близки контакти на инфектирани.

Американската „ Пфайзър “ се опита да употребява лекарството Paxlovid за профилактика на COVID-19, само че несполучливо. Paxlovid е ориентиран главно към разновидността „ Делта “ и не е толкоз ефикасен при „ Омикрон “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР