Китайската банка за развитие увеличи своето средносрочно и дългосрочно финансиране

...
Китайската банка за развитие увеличи своето средносрочно и дългосрочно финансиране
Коментари Харесай

Китайската банка за развитие увеличава финансирането за научни и технологични иновации

Китайската банка за развиване усили своето средносрочно и дълготрайно финансиране за предприятия в областта на науката и технологиите.

От януари до април тази година, банката е предоставила научно-технологични заеми на стойност 40,6 милиарда юана (около 5,7 милиарда щатски долара), от които 16,5 милиарда юана са ориентирани към подкрепяне развиването на интегрирани схеми, механично съоръжение и индустриална автоматизация, съществени материали, нови енергийни технологии, биомедицина и други области.

Тази инициатива  за поддръжка на научни и софтуерни нововъведения и съществени проучвания на Китайската банка за развиване е съществена тенденция на политиката на банката от 2021 година До момента тя е отпуснала повече от 277 милиарда юана за поддръжка на проучвания и развиване на основни и съществени гранични технологии, подкрепяне на построяването и разпределението на огромна научно-технологична инфраструктура и подсилване на националните стратегически научно-технологични развития.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9039Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед28364Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед45945Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед23737Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед15419Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед118911Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79909„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78221Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР