Китайската армия взриви язовирна стена, за да пусне придошли води,

...
Китайската армия взриви язовирна стена, за да пусне придошли води,
Коментари Харесай

Китай взриви язовирна стена, за да отклони наводнения

Китайската войска взриви язовирна стена, с цел да пусне придошли води, заплашващи една от най-населените провинции в страната и лишили живота на минимум 25 индивида, съобщи Асошиейтед прес.

Операцията по взривяването на язовирната стена е била осъществена в град Луоян след тежки наводнения в Чжънчжоу , столицата на провинция Хънан , блокирали поданици в метрото, а също в учебни заведения, жилища и офиси.

Floods in China's Henan province and it's capital Zhengzhou seem worse even than what happened in Germany last week. Today Zhengzhou had 200mm of rain in one hour. In Germany, they had 154mm in 24 hours. See for more.
— Ian Fraser (@Ian_Fraser)
Властите оповестиха, че седем души са в неопределеност. Кадри, оповестени в Twitter, демонстрираха пасажери в метрото, стоящи в кални води, достигащи до гърдите им.

Наводненията предизвикаха нарушавания на превоза и на работния развой в провинцията. Поройните дъждове трансфораха улиците в реки, отнасяйки коли и наводнявайки домовете на хората.

The photos/videos coming from the flood in Henan province in China are quite scary. ht
— Akshat Rathi (@AkshatRathi)
Над 100 000 индивида са евакуирани на сигурни места. Държавните медии разгласиха фрагменти, на които се вижда, че водите доближиха до кръста, а дъждовете продължаваха.

Тежко обиден от наводненията беше и фамозният храм Шаолин , ситуиран на север от Чжънчжоу .
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама пияници четат вестник: " Алкохолът редуцира живота на човек на половина ". Баджанак, ти на какъв брой си години? - На 40! - Ето, а в случай че не пиеше,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОчаквам да се образува работещ кабинет в обозрим период, акцентира тойЦърквата хвърля светлина и върху известната в Гърция доктрина на конспирацията, че имунизациите съдържат кафези от ембриониПродължава издирването на водача и автомобилаТя получи поддръжка от 137 депутатиОчакват се два модела от серията Galaxy ZТрябва да променим законите, тъй че мутризация в бъдеще да не бъде допустима, без значение кой е на власт, съобщи тяМика Зайкова не пропусна да се пошегува в типичния си стилБългария е в рецесия и най-очевидното проявяване на това, е че година нямаме пълноценно и обикновено ръководство, уточни тойСпоред ръководителя на Движение за права и свободи час по-скоро би трябвало да бъдат посочени ясни цели и да се показа управническа програмаИзбрани сме в най-ниска изборна интензивност – това е знак към всички, съобщи водачът на БСПОтношенията на херцога с кралския двор са към този момент " в своята пределна точка " Това сподели тя в първото съвещание на 46-ото национално заседание " Този парламент, който подреди българският народ, е по-различен от предходния ", сподели тойМика Зайкова откри първото съвещание на новия парламентРумен Радев: Най-важ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР