Китайска неправителствена организация поставя въпроса за свободната търговия по света

...
Китайска неправителствена организация поставя въпроса за свободната търговия по света
Коментари Харесай

Китайска неправителствена организация поставя въпроса за свободна търговия по света с форум у нас

Китайска неправителствена организация слага въпроса за свободната търговия по света с конгрес у нас. Институтът RimPac избра България за първата си стъпка на Балканите.

Заедно с Института по социология " Иван Хаджийски ", шанхайският тинк танк прави интернационална конференция край Балчик. Целта е ясно обръщение за свободна търговия в Европа и по света.

За събитието в България идва проф. Гуо Лонг, президент на института RimPac, вицепрезидентът Нелсън Уонг, проф. Ша Ли Пинг , началник на Департамента на интернационалните въпроси и обществени политики на университета в Тонгджи и доста други представители на управническите, икономическите и научните среди в Китай.

Участниците ще показват настоящата обстановка в Китай и план " Пояс и път ". Във втория ден на конференцията стартира кръгла маса.

От Балканите присъединяване ще вземат проф. Йоргос Плиос, ръководител на Гръцкото социологическо общество, проф. Любиша Митрович, румънският социолог Мирча Киву , а също и представители от Северна Македония, Албания и други

Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Първан Симеонов също вземат участие с отчети.

Специални посетители са Виктор Азманов - ръководител на Българо-китайската търговско-промишлена палата, Мартин Захариев - ръководител на Националния съвет по туризъм, Юлияна Гаджева - изпълнителен шеф на Центъра за разбор и проучване на политическите опасности и доста други.

Форумът с името " Пътят напред " е под патронажа на вицепремиера Красимир Каракачанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР