Китай временно затвори границите си за граждани от 8 държави,

...
Китай временно затвори границите си за граждани от 8 държави,
Коментари Харесай

Китай затвори границите си за 8 държави, включително европейски |

Китай краткотрайно затвори границите си за жители от 8 страни, в това число европейски, поради увеличението на случаите на инфектирани с COVID-19, предава АП.

Гражданите на Русия, Франция, Италия, Великобритния, Белгия, Филипините, Индия и Бангладеш, които не са от китайски генезис, нямат право да влизат на територията на Китай, даже и да имат годна виза или позволение за престояване в страната.

Китай вкарва строгите ограничения, с цел да се опази от внасянето на болест от чужбина. В петък управляващите оповестиха, че влезлите в страната хора с COVID-19 през последните 24 часа са 30. С тях общият брой на болните, пристигнали в Китай въпреки това, стават 3 510.

На азиатския континент най-тревожно е ситуацията в Индия, която през последните 24 часа записва 47 638 нови случая, с които общият им брой от началото на пандемията става 8.4 милиона. Починалите през денонощието са 670, общо 124 985. В страната ситуацията е второто най-тежко след Съединени американски щати. В столицата Ню Делхи новите случаи са 6 700, а това е вторият максимален растеж за денонощие от началото на пандемията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР