Китай със сигурност доказа влиянието си на пазарите на криптовалути

...
Китай със сигурност доказа влиянието си на пазарите на криптовалути
Коментари Харесай

Топ 5 китайски криптовалути и техните перспективи

Китай сигурно потвърди въздействието си на пазарите на криптовалути изключително с регулторните си решения и забрани, на които станахме очевидци през последните години.

Оставяйки настрани въздействието на най-населената страна на планетата, Китай е домът на редица крипто проеки, които с течение на времето потвърдиха своята конкурентоспособност и се откриха в пространството на цифровите акитив.

В тази публикация ще разгледаме топ 5 на най-популярните китайски криптовалути , какво съставляват и какви са бъдещите им вероятности.

Neo

Платформата на Neo разрешава на разработчиците да употребяват нейния програмен продукт, с цел да извършват смарт контракти (известни като NeoContracts) и да създават нови стратегии (dApps), предопределени да възпроизвеждат артикули и услуги от действителния свят.

Създаването на криптовалутата NEO се случва в Китай. Тя обезпечава поддръжка на децентрализирани приложения. Макар да има сходства с Етериум във връзка с правилата си на работа, NEO има и неповторими характерности.

Мрежата Neo предлага най-различни функционалности на своите консуматори, в това число децентрализирана система за предпазване на файлове, система за идентификация и система за подаване на външна информация към нея (например данни за цените).

Развитието на криптовалутата NEO претърпя забележителен прогрес, като се имат поради нейната историческа траектория и неповторими характерности. Понастоящем главната цел на разработчиците е да покачат необятното разпространяване, стабилността и привлекателността на технологията. Neo старателно се занимава с поощряване на децентрализацията и внедряване на усъвършенствани софтуерни решения за улеснение на действието на консенсусните възли (нодове) и мрежовите транзакции.

Понастоящем NEO слага забележителен акцент върху Китай и напредъка на децентрализираните приложения. Установяването на структурирана система за ръководство дава опция на всички притежатели на NEO да оформят растежа на екосистемата и да включат съществуващите решения в осезаеми инициативи. Въпреки актуалните пазарни настроения, вероятностите за напредъка на NEO са обещаващи.

Понастоящем Neo е класирана на 64-та позиция в класацията на CoinMarketCap с пазарна капитализация от $560 милиона. Цената на криптовалутата се усили с 3.15% до $7.9 през последните 24 часа, само че паралелно с останалата част от пазара означи спад от 13% за последната седмица. Обемът на търговия с цифровия актив за последното денонощие възлиза на $29 милиона.

Еднодневният механически разбор на TradingView отразява мечите настроения на пазара, като обобщението и пълзящите междинни сочат към “продажба ” и “силна продажба ” със надлежно 15 и 13 сигнала.

VeChain

VeChain съставлява блокчейн решение, което има за цел да усъвършенства ръководството на веригата на доставки и разнообразни бизнес интервенции. Основната му цел се върти към опростяването на комплицираните вериги на доставки и улеснението на гладкия поток на информация посредством потреблението на технологията на разпределената счетоводна книга (DLT).

В рамките на екосистемата VeChain съществуват два разнообразни токена: VeChain Token ( VET ) и VeChainThor Energy (VTHO). VET служи като средство за прекачване на стойност в мрежата на VeChain, до момента в който VTHO действа като сила или “газ ” за зареждане на транзакциите.

Първоначално известна като VeChain и търгувана като VEN под формата на ERC-20 токена, тази криптовалута претърпя промени в разпределението на предлагането, името и тикера, когато мина към лична мрежа.

Този съответен цифров актив е преуспяващ за справяне с разнообразни промишлености в огромен мащаб. Един незабравим образец е пазарът на първокласни артикули, който страда от обилни загуби на облага заради фалшифицирани артикули. VeChain има капацитета да ревизира достоверността и да наблюдава целия път на даден артикул – от произхода му до вратата на клиента.
Освен това VeChain може да се похвали с впечатляващ лист от известни сътрудници, както е посочено на формалния ѝ уеб страница. Сред известните сътрудници са BMW и влиятелната одиторска компания PriceWaterhouseCoopers (PWC).

През последните 24 часа VeChain означи забележителна възходяща траектория, като сподели позитивна инерция. Общите пазарни настройки остават оптимистични, което демонстрира удобен напредък за тази криптовалута.

Перспективите на VeChain наподобяват мъгляви, когато се опълчват на очевидния капацитет на водещи криптовалути като Биткойн и Етериум.

Капацитетът ѝ да революционизира корпоративните решения за бизнес процесите и веригите на доставки е голям, само че при обмислянето на вложения би трябвало да се демонстрира нерешителност, защото съществува неустановеност във връзка с необятното ѝ приемане от предприятията.

Към момента на писане на публикацията VET се търгува на цена от $0.016 и се нарежда на 38-мо място в класацията на CoinMarketCap с пазарна капитализация от $1.17 милиарда. За последните 24 часа ценат на активът се увеличи с към 1.5%, само че на седмична база е понижен с 11%. Обемът на търговия в границите на последния ден възлиза на $30.5 милиона.

Подобно на NEO, техническия разбор демонстрира мечите настроения на пазара. Обобщението и пълзящите междинни сочат към “продажба ” и “силна продажба ” със надлежно 14 и 13 сигнала, а осцилаторите са на “продажба ” с 3.

Conflux

Мрежата Conflux е новаторска децентрализирана блокчейн платформа, известна с изключителната си мащабируемост. Със мощен акцент върху високата пропускателна дарба и бързата скорост на потвърждаване на транзакциите, тази мрежа употребява консенсусен логаритъм за доказателство за работа (PoW). Нейният език за смарт контракти има подобие с Етериум, като предлага “ цялост на Тюринг “.

Една от отличителните характерности на мрежата Conflux е потреблението на структурата на ориентиран ацикличен граф (DAG) за обработка на паралелни блокове. Тази архитектура носи обилни усъвършенствания в продуктивността посредством понижаване на времето за удостоверение и доста увеличение на пропускателната дарба на транзакциите.

Мрежата Conflux Network обезпечава генерирането на пореден общ ред на блоковете сред своите възли. За да се предотвратят офанзивите с двойно консумиране, мрежата употребява метод, който избира най-гъстото отклонение на “Дървото на Merkel ”. Подобно на Етериум, Conflux Network следва модел, основан на сметки, и поддържа персонализирана версия на Solidity и Етериум виртуална машина за осъществяване на смарт контракти.

CFX може да се похвали с разнороден набор от приложения и стратегически партньорства в разнообразни браншове, в това число децентрализирано финансиране (DeFi), инфраструктурни компании, незаменяеми токени (NFT) и разбори. Забележително е, че мрежата е основала партньорства с конломерати като China Telecom, сътрудничейки си по реформаторски начинания като блокчейн SIM карти.

Към момента на писане на публикацията CFX се търгува на цена от $0.18 и със своята пазарна капитализация от $542 милиона се подрежда на 66-то място в класацията на CoinMarketCap. За последните 24 часа цената означи растеж от 3.3%, само че на седмичната графика алткойна е изгубил цели 17%. Обемът на търговия в границите на последния ден е $73.7 милиона.

Що се отнася до еднодневният механически разбор, обобщението и пълзящите междинни сочат към “продажба ” и “силна продажба ” със надлежно 14 и 13 сигнала,докато осцилаторите демонстрират “покупка ” с 6.

Huobi Token

Huobi Group се явява изтъкнат състезател в бранша на цифровата стопанска система, зародил през 2013 година с задачата да революционизира главната блокчейн технология около разнообразни промишлености. С течение на годините Huobi Group разнообразява своите оферти, включвайки създаване на обществени вериги, индустриални блокчейн решения, услуги за търговия с криптовалути, сигурни портфейли, обширни проучвателен инициативи и други В резултат на това тя е основала процъфтяваща световна екосистема. По-специално, Huobi Global получи самопризнание като водеща платформа за криптовалути, предоставяйки на потребителите сигурни и лесни за прилагане благоприятни условия за търговия с необятен набор от цифрови валути.

Huobi Global Ecological Token съставлява децентрализиран цифров актив, построен в мрежата Етериум и въведен от Huobi Group. Обменът на управническите токени HT в границите на Huobi показва цялостна рамка, която дава необятен достъп до над 16,000 пазара, позволявайки разнородни благоприятни условия за търговия с разнообразни криптовалути. С хладнокръвен ангажимент към удовлетвореността на клиентите, платформата Huobi предлага несравними услуги, улеснени от екип от отдадени специалисти. Клиентите се възползват от денонощна консултантска поддръжка и имат достъп до дружелюбна услуга посредством чат и позвъняване, което подсигурява безпроблемна търговия.

Прогнозите за криптовалутите след срутва на пазара започнаха да клонят по-скоро към оптимизъм, в сравнение с към скептицизъм като 81-вия по пазарна капитализация цифров актив скочи с 1.44% и все още на писане на публикацията се търгува за $2.64. На седмичната графика цената отбелязва съвсем нищожен спад на фона на останалата част от пазара (-6.6%). Пазарната капитализация на плана сега е към $430 милиона, а 24-часовия размер на търговия малко над $23 милиона.

Поглеждайки към техническите знаци на HT, обобщението и пълзящите междинни сочат към “продажба ” със надлежно 13 и 12 сигнала, до момента в който осцилаторите демонстрират “покупка ” с 5.

Filecoin

В основата си Filecoin служи като децентрализиран протокол, допускащ на физическите лица да отдават чартърен неизползваното си компютърно пространство за предпазване. Освен това потребителите имат опция да набират наличния потенциал за предпазване в границите на мрежата.

Глобалната мрежа на Filecoin действа на правилото на отворения банкет, което улеснява необятната досегаемост на обстойно пространство за предпазване на данни.

Като се има поради ерата на Web3, в която многочислени системи се компютризират и се ръководят от данни, революционният капацитет на подобен просторен потенциал за предпазване не може да бъде подценяван.

Filecoin, задвижван от личния си токен FIL , се стреми да откри децентрализиран метод към технологията за предпазване в облак благодарение на блокчейн. Макар че през 2022 година, сходно на доста други криптовалути, се сблъска със обилни провокации, дължащи се на честите пазарни спадове, през 2023 година наподобява, че се възвръща. За страдание, през май Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати дефинира FIL като евентуална нерегистрирана скъпа книга. Това известие се отрази неподходящо на цената на монетата, като накара вложителите да потърсят по-безопасни капиталови варианти. Ситуацията се утежни, когато при започване на юни Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища подаде искове против тържищата Binance и Coinbase, което докара до спомагателен спад в цената на Filecoin.

През последните 18 месеца Filecoin претърпя доста поевтиняване, като от есента на 2021 година цената му спадна с над 90%. Въпреки че в началото сподели резистентност против класификацията на SEC като нерегистрирана скъпа книга, значимостта на Filecoin още веднъж бе подчертана след регулаторния правосъден иск, ориентиран против Binance и Coinbase . Въпреки това актива резервира позицията си измежду 50-те най-големи криптовалути във връзка с пазарната капитализация и резервира отдадените си почитатели. Бъдещата реакция на пазара и евентуалното възобновяване остават несигурни.

Цената на FIL все още на писане на публикацията е $3.64 след 7.65% скок през последните 24 часа. Въпреки това на седмичната графика актива още е надолу с 12.7%. С невероятната пазарна капитализация от $1.58 милиарда и 24-часов размер на търговия от $190 милиона, FIL към момента показва вярата на своите вложители в плана.

Еднодневният механически разбор на TradingView също наподобява мечи, като обощението и пълзящите междинни сочат към “продажба ” и “силна продажба ” със надлежно 14 и 13 сигнала.

Заключение

В момента криптовалутното пространство се намира в повратен миг. Настоящите каузи заведени против най-големите платформи за търговия с криптоактиви от страна на SEC понижиха доста цената на множеството криптовалути и пазарните настроения се утежниха. Въпреки това, за тези, които имат вяра в крипто пространството и неговите бъдещи вероятности, по всяка възможност ще има възобновяване. Някои от изредените китайски криптовалути показват цената на своите оферти и въпреки да не са на равнището на топ криптовалутите като Биткойн и Етериум, те показват резистентност в актуалните пазарни условия.

Въпреки всичко би трябвало да се има поради, че вложението в криптовалути е изключтелно рисково заради високата волатилност и надлежната инспекция на всеки план е безспорна наложителна за всеки, който желае да се снабди с въпросните токени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР