Китай разработва балистична ракета с въздушно изстрелване на базата на

...
Китай разработва балистична ракета с въздушно изстрелване на базата на
Коментари Харесай

Китай разработва въздушно базирана балистична версия на ракетата DF-21


Китай създава балистична ракета с въздушно изстрелване въз основата на DF-21D за нова трансформация на стратегическия бомбардировач H-6N (най-новата трансформация, основана на руския Ту-16), оповестява осведомителният портал " Сина ", представен от ТАСС.

На базата на сателитни фотоси , в интернет се появяват фотоси на въздушна база в Централен Китай (заводът за самолети Xi`an Aircraft Industrial Corporation в Сиан, провинция Шанси), които демонстрират балистична ракета до H-6N . На една от фотосите личен състав се готви да прикрепи ракетата към бомбардировача.

" Можем да предположим, че тази ракета DF-21D , като се има поради способността й да развива хиперзвукова скорост , както и главната и цел са самолетоносачи . Може да се предвижда, че в бъдеще страната ни ще разполага с въздушно основана ракета " Донфенг ", сходна на съветската ракетна система " Кинжал " и американската ракета AGM-183A ARRW ", показва порталът.
 Пентагонът основава спецзвено в Азия против Русия и Китай
Пентагонът основава спецзвено в Азия против Русия и Китай

С хиперзвукови ракети с дълъг обхват, които могат да ударят наземни и морски цели

DF-21D - двустепенна балистична противокорабна ракета с твърдо гориво е пусната в употреба с Народоосвободителната войска на Китай през 2015 година

Предполагаемият обхват е към 1500 км , което при разполагането й в Гуандун, дава опция да удари цели както в Тайванския пролив, по този начин и в северната част на Южнокитайско море .

Нова трансформация на стратегическия бомбардировач H-6N е демонстрирана за първи път на 1 октомври по време на боен церемониал в Пекин в чест на 70-годишнината от основаването на КНР.

Той е планиран да доставя тежки ракети до целево разстояние на изстрелване . Предполагаемият военен радиус на бомбардировача H-6N е към 5,6 хиляди км с опция за зареждане във въздуха .
 Съединени американски щати тества нова военна тактика против суперсили в индо-тихоокеанския район
Съединени американски щати тества нова военна тактика против суперсили в индо-тихоокеанския район

Противодейства на Русия и Китай и " въодушевява близки съдружници и сътрудници "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР