Китай отказа да доставя части за самолети на руските авиокомпании,

...
Китай отказа да доставя части за самолети на руските авиокомпании,
Коментари Харесай

Китай отказва да доставя части за самолети на Русия


Китай отхвърли да доставя елементи за самолети на съветските самолетни компании, сподели чиновник на съветските авиационни управляващи, представен от „ Ройтерс “, откакто „ Боинг “ и „ Еърбъс “ стопираха доставките на съставни елементи.

Авиационният бранш на Русия е притиснат от западните наказания поради нахлуването в Украйна. Руското външно министерство предизвести тази седмица, че сигурността на съветските пътнически полети е застрашена.

След несполучлив опит частите да бъдат получени от Китай, Русия ще търси опция за доставяне от други страни, в това число Турция и Индия, оповестява организация „ Интерфакс “, която цитира Валери Кудинов, чиновник на „ Росавиация “.

Руските компании записват своите самолети назад в страната след глобите на Съединени американски щати и Европейския съюз за авиацията. Много от тях до този миг са били регистрирани в чужбина. Очаква се някои от самолетите да бъдат върнати на лизинговите компании, добавя Кудинов.

Отделно, проектозакон, сподели проектите на съветското държавно управление да подреди на локалните самолетни компании да заплащат за наети самолети в рубли и може да им забрани да връщат самолети на задгранични компании, в случай че лизинговите контракти бъдат анулирани.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР