Китай наложи забрана за внос на свинско от Германия, след

...
Китай наложи забрана за внос на свинско от Германия, след
Коментари Харесай

Сериозен удар за Германия, Китай спря вноса на свинско

Китай наложи възбрана за импорт на свинско от Германия, откакто европейската страна удостовери , оповестиха китайските митнически управляващи, представени от ДПА.

Според информацията възбраната се ползва непосредствено.

Всички доставки на свинско месо, артикули от свинско или месо от диво прасе ще бъдат унищожавани или връщани, до момента в който доставките преди налагането на възбраната ще бъдат деликатно инспектирани преди да бъдат пуснати в азиатската страна.

Забраната е сериозен удар за немските производители на свинско, защото губят един от най-големите пазари отвън Европейски Съюз.

Спирането на износа " ще ни засегне доста, доста мощно ", предизвести Йоахим Руквид, президент на Германската асоциация на фермерите.

Министерството на земеделието на Германия удостовери през днешния ден, че е получило съобщение от китайските управляващи за наложената възбрана . Министерството договаря с няколко страни отвън Европейски Съюз за бъдещи търговски благоприятни условия. Целта е възбраната за експорт да бъде лимитирана единствено до засегнатите немски райони.

Африканската чума по свинете, която е с генезис Африка и се популяризира в страни в Азия и Европа, съвсем постоянно е съдбовна за свинете . Няма ваксина или лекуване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР