Китай извършил на 27 ноември първите летателни изпитания на безпилотния

...
Китай извършил на 27 ноември първите летателни изпитания на безпилотния
Коментари Харесай

Китай извършил летателни изпитания на своя първи безпилотен палубен вертолет

Китай направил на 27 ноември първите летателни тествания на безпилотния палубен вертолет AR-500В. Такъв уред може значително да разшири опциите на флота във връзка с разузнаването, наблюдението и задачи по търсене и избавяне.
Разработеният от корпорация AVIC вертолет AR-500B при половинчасовите тествания е тестван при политане, на висене, маневриране и кацане.
 В Съединени американски щати изпитаха безпилотен Predator с изкуствен интелект В Съединени американски щати изпитаха безпилотен Predator с изкуствен интелект
Американците интензивно се придвижват към основаване на полуавтономни дронове, написа vpk.name. Пресслужбата на компанията General Atomics об...
Вертолетът има значими прерогативи пред по-големите и тежки пилотируеми винтокрили машини. Той може да се употребява сполучливо от разнообразни кораби, в това число от не огромни корвети.
AR-500B има оптималната маса при политане 500 кг. и е кадърен да транспортира потребен товар до 70 кг. Скоростта му е 140 км/час, продължителността на полета е до 4 часа, таван - 4000 м.
Превел: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР