Китай и , както и редица други държави на евразийския

...
Китай и , както и редица други държави на евразийския
Коментари Харесай

Русия доволна, че 3/4 от света казал не на хегемонията на Запада

Китай и, както и редица други страни на евразийския континент, в Азиатско-тихоокеанския район, в Близкия изток, Африка и Латинска Америка не имат намерение да оказват помощ на Запада да резервира хегемонията си на международната сцена. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров на съвещание на настойническия съвет на Фонда за поддръжка на обществената дипломация " А.М. Горчаков ", оповестява ТАСС.

Днешният свят е многополюсен и " малко на брой желаят да вадят кестени от огъня за някогашните страни майки при сегашните условия " в ущърб на техните национални ползи, означи той и добави, че затова е с ъвсем естествено, че към 3/4 от страните по света не са се включили към глобите против Русия.

Всички те са заели б алансирана позиция във връзка с обстановката в и към Украйна , посочи Лавров.
 Путин отхвърли да основава боен съюз с Китай
Путин отхвърли да основава боен съюз с Китай

Всичко е транспарантно и няма нищо скрито, посочи съветският президент

По негови думи страни като Китай и Индия, доста страни от евразийския континент, Азиатско-тихоокеанския район, Близкия изток, Африка и Латинска Америка " схващат чудесно защо става дума ".

" И те не желаят да компрометират законните си национални ползи, с цел да оказват помощ на англосаксонците и техните сподвижници да запазят хегемонията си или, по-точно, да се опитат да запазят хегемонията си на международната сцена ", акцентира съветският първи посланик.

Той подчертава върху визитата на, което е посочило на цялата интернационална общественост, че опитите за " разделяй и владей " са обречени на неуспех.

" Въпреки нечестната акция за унищожаване на всичко, обвързвано с Русия, ние към момента имаме доста другари във всяка страна по света, в това число на Запад. Знаем, че те харесват нашата многонационална страна, обичат съветската просвета и споделят обичайните морални и фамилни полезности, които насърчаваме ", заключи Лавров.
 Китай: Санкции на Съединени американски щати против Русия са надмощие, против която би трябвало опълчване
Китай: Санкции на Съединени американски щати против Русия са надмощие, против която би трябвало опълчване

Предупреждава Съединени американски щати и Япония, че ще отговори с " ответен удар " на " всяка една дума и каузи против Китай "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР