Китай бе неизменна спирка в календара на АТР, но заради

...
Китай бе неизменна спирка в календара на АТР, но заради
Коментари Харесай

Турнирите в Китай се завръщат: Ето кой ще е първият турнир за Григор след US Open

Китай бе неизменима спирка в календара на АТР, само че поради пандемията от ковид всички шампионати в тази страна бяха прекратени от 2019-а насам. През тази година обаче конкуренциите в Източна Азия се завръщат и през днешния ден бяха оповестени описите с участници на първите два шампионата на китайска земя, от които стана ясно, че Григор Димитров ще открие сезона си в Китай с присъединяване на АТР 250 конкуренцията в Чънду (20-26 септември).

Това ще бъде едвам второ присъединяване за най-хубавия ни тенисист в Chengdu Open, като първото датира от 2019-а година, когато българинът преодоля Дан Еванс на старта, само че в четвъртфиналната фаза отстъпи на Александър Бублик в извънредно оспорван дуел, приключил с тайбрек в решителния трети сет.

Част от останалите тенисисти, които ще можем да забележим в деяние на шампионата в Чънду през този сезон, са още Александър Зверев, Лоренцо Музети и Александър Бублик. Очаква се родният ни представител да бъде подложен под номер три в схемата, което значи, че ще се включи в надпреварата непосредствено от втори кръг.

Chengdu entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР