Китаристът на групата Куин Брайън Мей би искал музиканти да

...
Китаристът на групата Куин Брайън Мей би искал музиканти да
Коментари Харесай

Как китаристът Брайън Мей ще привлече вниманието върху климатичните промени?

Китаристът на групата " Куин " Брайън Мей би желал музиканти да се съберат, за да концентрират още веднъж вниманието върху климатичните промени , както при поредицата концерти " Лайв Ърт " през 2007 година, заяви Контактмюзик.

71-годишният китарист, астрофизик и деятел за отбрана на околната среда прикани за ново събиране на музиканти, с цел да бъде повторена поредицата концерти " Лайв Ърт " от 2007 година В тези концерти, състояли се на 11 места, участваха над 150 реализатори, в това число Мадона, " Фу файтърс ", " Металика ", " Блек айд пийс " и Шакира. Целта на концертите бе да се получи социална поддръжка за дейности против климатичните промени.

" Вероятно ще е нужно по-младото потомство да хване бика за рогата ", сподели Брайън Мей. " Ще помогнем и ние с каквото можем, само че условията за сходна демонстрация са свързани най-много с по-младите музиканти ", добави музикантът.

Той означи, че не е елементарно да се провежда концерт, за да се притегли публичното внимание . " Хората са виждали доста сходни концерти, откогато бяха изнесени тези от поредицата " Лайв ейд ", тъй че задачата няма да е толкоз лесна, колкото наподобява на пръв взор ", означи Брайън Мей.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР