Кит Харингтън - актьорът зад най-известния образ в Игра на

...
Кит Харингтън - актьорът зад най-известния образ в Игра на
Коментари Харесай

Кит Харингтън и Лесли Роуз от "Игра на тронове" се сгодиха

Кит Харингтън - артистът зад най-известния облик в " Игра на тронове ", и житейската му и екранната партньорка в сериала Лесли Роуз се сгодиха, съобщи " Ройтерс ".

Харингтън, който играе Джон Сняг, и Лесли - в ролята на Игрит, се срещнаха по време на фотосите на втория сезон на поредицата през 2011 година За годежа си оповестиха по старомодния метод - с публикация в английския в. " Таймс ".

" Г-н К. К. Харинттън и госпожица Р. Е. Лесли: Обявява се годежът сред Кийт, по-малкият наследник на Дейвид и Дебора Харинттън от Уорчестършир, и Роуз, междинната щерка на Себастиян и Канди Лесли от Абърдийншир ", гласи известието в днешния брой на вестника.

На екрана героите на Лесли и Харингтън имаха временен романс, преди Игрит да издъхне в ръцете на Джон Сняг през четвъртия сезон. Последните й думи - " Нищо не знаеш, Джон Сняг ", се трансфораха в една от крилатите изречения на сериала дружно с фразата " Зимата иде ".

Ако някой те притегля и също така би трябвало да играете влюбени, става още по-лесно да се сближите, описа артистът предходната година пред " Воуг ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Шоубиз (3949)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР