Киселото мляко е любима храна на малки и големи. Но

...
Киселото мляко е любима храна на малки и големи. Но
Коментари Харесай

Ядем киселото мляко грешно - ето как е правилно

Киселото мляко е обичана храна на дребни и огромни. Но се оказва, че не знаем по какъв начин е вярно да го консумираме и позволяваме голяма неточност, посредством която лишаваме тялото си от най-полезните субстанции.
Тайната на вярното изразходване на киселото мляко се крие точно в онази странна на пръв взор течност, която се отделя, откакто го оставим малко да престои. Допускаме голяма неточност, мислейки я за конденз на вода. Обикновено я изхвърляме и по-късно консумираме останалото мляко.
 Зaщo нe трябвa дa ядeм киceлo млякo нa прaзeн cтoмaх Зaщo нe трябвa дa ядeм киceлo млякo нa прaзeн cтoмaх
Мнoзинa, кoитo пoддържaт фигурaтa cи, кoнcумирaт киceлo млякo зa зaкуcкa. Тaкa тe cмятaт, чe пocтъпвaт прaвилнo зa тялoтo cи и вярвaт,...
Но тъкмо в тази течност се крият всички потребни субстанции. Това в действителност е суроватката. В нея се съдържа обилие от минерали като калций, микроелементи и суроватъчен протеин.
Вместо да я изхвърляте, просто разбъркайте мляко. Ако от прочетеното до тук, мислите че това не се отнася за вас, тъй като киселото мляко, което консумирате, в никакъв случай няма течност от горната страна, в тази ситуация казусът е различен.

Суроватката, която се отделя, е симптом, че млякото е същинско. Това значи, че производителят не е употребявал добавки като нишесте и химически стабилизатори.
 Не яжте това на закуска Не яжте това на закуска
Общоприето е, че закуската би трябвало да бъде допустимо най-здравословна за тялото. Първото утринно хранене задава звук за целия ден, зарежд...
Тя е богата на витамин В12, който е жизненоважен за тялото ни. В нея се съдържа и пробиотик, който предизвиква растежа на потребни бактерии в червата и спомага за превъзмогване на чревния дискомфорт.
Суроватката изобилства от калций, който е панацея при проблеми с тежестта, щитовидната жлеза и кръвната захар.
Тя е скъпа за здравето на костите. Съдържащите се в нея бактерии имат противораков резултат и това е може би най-основателната причина в никакъв случай да не изхвърляте суроватката от киселото мляко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР