Киселината не пуши. Аз съм на 11% изгаряния, а жената,

...
Киселината не пуши. Аз съм на 11% изгаряния, а жената,
Коментари Харесай

Залятата с киселина Мария проговори за ужаса: Киселината не пуши! Одраха целия ми гръб, заради лицето ми…

Киселината не пуши. Аз съм на 11% изгаряния, а дамата, залята в София е с повече. Това е извънредно тежко “, това съобщи залятата преди години с киселина Мария Бонева.



„ Това е втори случай за последните няколко години. Явно нещо отприщва тези случай “, сподели потърпевшата в утринния блок на bTV. „ За моя случай няма осъден човек. Това се случи преди 16 години, а тогава хората бяха доста страхливи и не приказваха за тези неща. А имаше и парична премия за информация. Появи се очевидец, само че след това той се изплаши и се отдръпна “, спомня си Мария.

Тя прикани хората да не живеят в боязън, тъй като към този момент имаме положително законодателство. „ Случилото е с мен и Ажда е идентично – нападателят излиза от тъмното, атакува и бяга. Ти си жертва. Нямаш време да го гледаш, а единствено страдаш. На тази жена е имало кой да й помогне, а на мен не “, описа още дамата, изживяла еднакъв призрачен сън с този на Ажда.

Мария посочи, че тя е била на нападната със сярна киселина: „ С това ме обезобразиха. Буркан сярна киселина, платен за 50 лв. от Кремиковци. Поне съгласно свидетелски показания “ „ За да се възстановя ми лиши три години. 14 интервенции и 72 часа цялостни упойки. Одраха ми целия тил, с цел да присъдят кожа към устата ми “, спомня си Мария.

„ В 90% от случвайте е персонален претекст. В множеството случаи мъжко-женски връзки. При мен беше поради бизнес. Не считам, че при Ажда е поради това, че има сладкарничка, по тази причина допускам персонален претекст “, съобщи дамата.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР