Киро Петков не разбра откъде му дойде, след като Габриел

...
Киро Петков не разбра откъде му дойде, след като Габриел
Коментари Харесай

Николай Бареков: Ако беше футболист, Киро щеше да рита вече по селските групи

Киро Петков не разбра от кое място му пристигна, откакто Габриел хвърли мандата, това написа във Фейсбук журналистът и някогашен политик Николай Бареков и добави:

Кирил Петков още не може да осъзнае какво му се случи! Това си проличава по въпросите, които си задава самичък тази заран на трезва глава, минути откакто Габриел хвърли мандата в кошчето за отпадък. Мандатът, който можеше да обезпечи още няколко месеца цялостен разврат на Политическа партия и Демократична България във властта.

Ето риторичните въпроси, които КироЛена си задават във фб:

“Работеща правосъдна система, работещи регулатори, и реформирани служби ли се оказа най-после казусът? "

Отговорите са елементарни. Никога Промяната не е желала това. Слугите на няколко български олигарси желаеха техен основен прокурор, тяхна прокуратура и техни служби плюс техни регулатори, с които да ръководят страната с джойстика на мястото на Борисов и Пеевски.

Толкова зрелищен неуспех и срам за толкоз малко време – две години и половина, в никакъв случай не е имало у нас в политиката. Ако беше футболист, Киро щеше да рита към този момент по селските групи.

С 30 депутатчета, голямо самочуствие без покритие и с малко ум в главата – толкоз. Следват избори и конфликт с товарния трен на действителността. За който оцелее – безутешно сълзи, тежък махмурлук и абстиненция без опиатите и властта. И доста смях и гаври от тия с пуканките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР