Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали

...
Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали
Коментари Харесай

Тя разтресе държавата: Киро Идиота е най-опасния човек за България! САЩ го посочи, Радев го издигна

Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали в Прехода! Без никакво подозрение за мен. Много по-опасен от Бойко Борисов. Това ще се потвърди с времето. Всички неприятни неща у Бойко, Киро ги носи, плюс безусловно безродие и съучастничество в желанието за физическо и психическо заличаване на България.
Радвам се, че бързо продължава отрезвяването във връзка с Политическа партия и персонално на Киро. Единици познаха в него това, което той е, при първия взор. Радвам се, че в този момент проглеждат малко по-умните. Специално желая да обърна внимание, че Киро не е план на Румен Радев. Той е план на американската Дълбока Държава, посредством демократическата партия, спуснат у нас от Херо Мустафа, а Румен Радев е просто единствената забележима част на този айсберг. Киро е посочен от Джо Байдън персонално за министър председател на България.
Киро и Политическа партия са изказване на радикалния глобалистки демократизъм, който си е сложил за цел дехумацизацията на света. Това е генезисът на Политическа партия и по тази причина, макар феноменалните недостатъчности на лицето Киро, той към момента ръководи огромна част от протичащото се и за сметка на народа е ПАЗЕН ОТ НСО, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ДЪРЖАВЕН ПОСТ.
Румен Радев просто е извършил заповед за инсталиране на Политическа партия във властта. Не съм сигурна, че скоро ще се отървем от него. За да стане това, би трябвало Байдън да падне от власт или Русия да превземе Киев. Иначе нямаме доста шансове.
И това, че Херо Мустафа била разжалвана поради некадърността на Политическа партия, може и да има доза истина, само че новият дипломат продължава да работи посредством тях и персонално посредством Киро. Следователно, нищо не се е трансформирало.
Иначе митингите у нас са наложителни! Тези хора са получили заповед да унищожат икономическия запас на България.
От профила във фейсбук на политическия анализатор Анастасия Гешева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР