Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко

Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко ...

Журналист напомни на Валери Симеонов: Цар Киро получи 1 година затвор за среден пръст

Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко от 10 години присъда от година и два месеца затвор и обществено порицание, за среден пръст, който показа към жителите на Катуница. Това написа журналистът от радио "Свободна Европа" Полина Паунова на Facebook профила си.
Тя коментира се по-рано днес на протеста на ресторантьорите пред Министерски съвет. По време на демонстрациите лидерът на НФСБ Валери Симеонов се показа на един от прозорците на сградата и показа среден пръст. След това категорично да е направил това.
"През 2021 г. заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов сигурно е решил да пробва дали системата се отнася еднакво към цар и към коалиционен партньор", допълва Паунова в социалната мрежа.
Публикуваме пълния коментар на журналистът без редакторска намеса:
Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко от 10 години присъда от година и два месеца затвор и обществено порицание, за среден пръст, който показа към жителите на Катуница.
През 2021 г. заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов сигурно е решил да пробва дали системата се отнася еднакво към цар и към коалиционен партньор :))))) 

Източник: actualno.com