Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко

...
Кирил Рашков, известен като Цар Киро, получи преди малко по-малко
Коментари Харесай

Журналист напомни на Валери Симеонов: Цар Киро получи 1 година затвор за среден пръст

Кирил Рашков, прочут като Цар Киро, получи доскоро по-малко от 10 години присъда от година и два месеца затвор и публично неодобрение, за междинен пръст, който сподели към жителите на Катуница. Това написа журналистът от радио " Свободна Европа " Полина Паунова на Фейсбук профила си.
Тя разяснява се по-рано през днешния ден на митинга на ресторантьорите пред Министерски съвет. По време на демонстрациите водачът на НФСБ Валери Симеонов се появи на един от прозорците на постройката и сподели междинен пръст. След това изрично да е направил това.
" През 2021 година заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов несъмнено е решил да опитва дали системата се отнася еднообразно към цар и към съдружен сътрудник ", добавя Паунова в обществената мрежа.
Публикуваме цялостния коментар на журналистът без редакторска интервенция:
Кирил Рашков, прочут като Цар Киро, получи доскоро по-малко от 10 години присъда от година и два месеца затвор и публично неодобрение, за междинен пръст, който сподели към жителите на Катуница.
През 2021 година заместник-председателят на Народното събрание Валери Симеонов несъмнено е решил да опитва дали системата се отнася еднообразно към цар и към съдружен сътрудник:))))) 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР