Кирил Петров, който в понеделник намушка 21-годишно момиче с нож

...
Кирил Петров, който в понеделник намушка 21-годишно момиче с нож
Коментари Харесай

Оставиха в ареста младежа, който намушка 21-годишно момиче с нож в главата

Кирил Петров, който в понеделник намушка 21-годишно момиче с нож в глава, остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Бургас.

Днес бе гледана мярката за неотклонение на нападателя, който е упрекнат, че след ваучър за рожден ден e нанесъл тежка прободна рана на момичето в квартирата й. Престъплението е квалифицирано като опит за ликвидиране, а плануваното наказване е затвор от 10 до 20 години.

Според отбраната на обвинения няма задоволително доказателства, че Кирил Петров е причинител на закононарушението. По време на празненството е използвано огромно количество алкохол, а съгласно юристите, прокуратурата разполага със свидетелски роман на сестрата на потърпевшата, само че сега на действието е било мрачно в жилището и никой не е станал директен очевидец на случилото се. Защитата настоя за домакински арест.

Самият Петров изясни пред магистратите, че няма да се укрие и да пречи на следствието, в случай че бъде пуснат на независимост. Все отново съдът реши да остави младежа в ареста. В залата стана ясно, че той има престъпна регистрация поради хулигански дейности с газов револвер, само че не е осъждан.

Междувременно положението на 21-годишното момиче остава сериозно, научи Българска национална телевизия. То е настанено в отделението по Реанимация към УМБАЛ-Бургас.

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР