Кирил Петков заяви в кулоарите на НС, че нямало как

...
Кирил Петков заяви в кулоарите на НС, че нямало как
Коментари Харесай

Сърдитковци: ПП нямало да предложат кабинет на малцинството

Кирил Петков съобщи в коридорите на Народно събрание, че нямало по какъв начин да предложат държавно управление на малцинството с втория мандат, откакто първата ясна гаранция, която желали - отвод от хартиената бюлетина, просто я хвърляли в боклука - като невалидна бюлетина. Съпредседателят на Политическа партия изясни, че в случай че хартиената бюлетина минела през днешния ден на второ четене  означилото, че Народното събрание слагал на напред във времето тясно партийната задача на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да откраднат честния избор на българските жители, да се върнем към невалидните бюлетини.

По думите му, в случай че това стане, за Политическа партия ще значи, че няма никакво предпочитание за държавно управление. Защото няма по какъв начин един подобен парламент, който поддържа хартиената бюлетина, по-късно да поддържа държавно управление на малцинството. Петков повтори, че желали 9 гаранции за втория мандат – една, от които била хартията.  

Той посочи, че досега ГЕРБ не вършат нищо, с цел да бъде формиран кабинет с първия мандат и вместо да водят съдружни диалози, Народното събрание продължава да се занимава с хартиената бюлетина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР