Кирил Петков сътвори чутовен скандал! Кметове от ГЕРБ го обвиниха,

...
Кирил Петков сътвори чутовен скандал! Кметове от ГЕРБ го обвиниха,
Коментари Харесай

Кирил Петков сътвори чутовен скандал! Кметове от ГЕРБ го обвиниха, че цепи партията им!

Кирил Петков сътвори всеизвестен скандал! Кметове от ГЕРБ го упрекнаха, че цепи партията им!

Чутовен скандал забърка съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков броени часове преди да стартират договарянията за бъдещето на сглобката и кабинета.

Всичко стартира по време на речта му по време на третата национална конференция на партията на Христо Иванов „ Да, България “.

На форума той поддържа Христо Иванов в претекстовете, че Асен Василев би трябвало да остане финансов министър, тъй като сме на финала на приемането ни в Еврозоната.

Петков прибави още един мотив, който взриви политическата обстановка и страстите в залата.

Той описа, че кметове на ГЕРБ биха предпочели Василев, а не някогашния финансов министър от кабинета „ Борисов “ Владислав Горанов да е на поста и да прави бюджета.

Реакцията не закъсня. Десетки кметове излязоха с декларация против Петков.

„ Ние, кметовете от ГЕРБ, остро възразяваме против днешните опити за внушения, които ръководителят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков направи на националната конференция на „ Демократична България “.

Посредствените опити да се внесе разделяне в най-голямата политическа партия в България, и то часове преди началото за договаряния за ръководството на страната в идващите месеци е неуместно, неприлично и неетично “, заявиха  кметовете от ГЕРБ в остра позиция.

Те се опълчват и на изявлението му, че в ГЕРБ имало лагер и разделения.

Има разнообразни отзиви, разнообразни хрумвания, само че политическите ни дейности постоянно са единни, безапелационни са градоначалниците от ГЕРБ.

Източник: Стандарт

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР