Кирил Петков работеше през цялото време с ятото си от

...
Кирил Петков работеше през цялото време с ятото си от
Коментари Харесай

Йорданов: Петков работеше с ятото си от съветнички срещу националния интерес

" Кирил Петков работеше от самото начало с ятото си от съветнички против националния интерес на България във връзка с Северна Македония ". Това съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов от парламентарната естрада, до момента в който течаха дебатите по вота за съмнение против кабинета " Петков ". 

Той добави, че министър председателят Петков е загатнал, че нещо би трябвало да се направи за " македонския език ", а на друга среща, с Урсула фон дер Лайен, е приказвал за " българско малцинство " в РСМ.

" Ние от " ИТН ", отношението към това държавно управление го изразихме, преди ГЕРБ да им изискат вод на съмнение, ние оттеглихме нашето доверие, преди ГЕРБ да внесе избор на съмнение, споделям това, с цел да спрете да се упражнявате, че сме в коалиция с тях. Просто декларирам, че има причинно-следствени връзки, ние бяхме преди тях ", съобщи Тошко Йорданов.

Председателят на ПГ на " ИТН "  Тошко Йорданов отново повтори, че претекстовете да поддържат вота на съмнение са два: фискалната политика и двойствената политика във връзка с Северна Македония.

" За финансовата политика, господин Каримански изясни. По отношение на РСМ беше нарушено съдружното съглашение, така че нашето отдръпване беше поради двама индивида на практика Кирил Петков и Асен Василев ", безапелационен бе Йорданов. 

" Ние сме отдръпнали доверието си към това държавно управление по тези две тематики, другите неща, които се приказват са просто нелепости ", съобщи Йорданов от парламентарната естрада. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР