Кирил Петков провежда тайни срещи с вътрешния министър Калин Стоянов

...
Кирил Петков провежда тайни срещи с вътрешния министър Калин Стоянов
Коментари Харесай

Блиц: Кирил Петков кадрува в МВР на тайни срещи с ресорния министър

Кирил Петков организира секрети срещи с вътрешния министър Калин Стоянов в Министерство на вътрешните работи и е в основата на голяма част от кадровите рокади във ведомството, написа БЛИЦ, като се базира на свои източници в оперативните служби за сигурност.

Една от първите подмолни задания на Петков след съставянето на новия кабинет е била да овладее вътрешното министерство, като за тази цел си сложи комфортни пионки в огромните български градове.

Без да губи време, Петков е почнал да реализира проекта си и да притиска Стоянов да извършва скандалните му заповеди.

Съпредседателят на „ Промяната “ се е срещал със Стоянов на четири очи, с цел да не изтича информация, без значение, че влезе във властта с обещания за почтеност и бистрота. Това, обаче се оказаха единствено предизборни лозунги за пред наивни гласоподаватели, тъй като Петков е цар на схемите.

Помощници на Петков в непрозрачните назначения са формалният министър председател Николай Денков и неговия шеф кабинет Иван Модев.

Тримата спускат готовите назначения непосредствено на вътрешния министър Стоянов, който рискува да се трансформира в марионетка за нечисти цели.

Изваденият на бял свят преди месец запис от колекция на Политическа партия ясно сподели, че на предходните избори цялата държавна машина е била впрегната, с цел да завоюват първото място.  

Петков опипа почвата в Министерство на вътрешните работи като назначи някогашния си персонален охранител от НСО Кирил Ценкин за зам.-вътрешен министър. Ценкин е любим на бащата на Петков Татко Петко, който дори желал да го направи началник на НСО, само че пазарлъците и свадите в обединението кой да управлява чистките в службите го изтикала към Министерство на вътрешните работи.

Сега Кирил Петков и компания желаят сами да си изберат полицейските началници, които да им обезпечат служебна победа на локалните избори.

Идеята на Петков е още веднъж да си прави „ Ала-бала “ с президента, само че няма да му се получи, тъй като ще бъде гледан под лупа.  

Вероятно поради околните си връзки с вътрешния министър, Кирил Петков към момента не е извикан на разпит за мафиотската екзекуция на Алексей Петров.

От медийни изявления излиза наяве, че Петков и неговия татко Петко са имали чести срещи с някогашния консултант на ДАНС, който е апетитен за един от конструкторите на кабинета „ Денков “.

Показанията на татко и наследник Петкови могат да се окажат извънредно значими за следствието на поръчковото ликвидиране на Алексей Петров и по тази причина, в случай че не Министерство на вътрешните работи, то прокуратурата би трябвало неотложно да им изпрати призовки. 

Вече става изцяло ясно, че държавното управление е доминирано от „ Продължаваме промяната “. Тепърва ще излизат грандиозни корупционни кавги и в други министерства!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР