Кирил Петков предлага да разделим държавата. Това е всичко друго,

...
Кирил Петков предлага да разделим държавата. Това е всичко друго,
Коментари Харесай

Борисов: Петков предлага да разделим държавата

Кирил Петков предлага да разделим страната. Това е всичко друго, само че не и принцип. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание по отношение на предлагането на ПП-ДБ за сключване на меморандум за ръководство или избори 2 в 1 през юни.

" Това е доста обилно предложение на Кирил Петков - да си разделим страната на 2. Да ме виждате унизен? Да ме виждате в потрес? Те в София са в потрес като гледат Васил Терзиев на Мюнхенската конференция. От този меморандум това е всичко друго, само че не и принцип. Да си разделим страната на две, да загърбим парламентаризма и да си разделим за идващите 2 години всичко 50 на 50 и в това време целият Министерски съвет да остане техен ", сподели Борисов.

Той дефинира предлагането като недопустимо и е незряло.

" За мен от първите 10 реда от това, което са записали, изборите 2 в 1 са логически излаз. Не съм получил никакъв меморандум. Един подобен документ би трябвало да се огледа правно по какъв начин стои. Аз не съм го чел, тъй като го нямам. Не знам каква е тази незряла политическа партия. Подобен метод употребявам най-дипломатичните думи - незрялост. Мария Габриел прочете първите няколко фрази по телефона, стопирах я, тъй като нататък не ме интересува. Говорите за някакъв изпратен документ във време, когато се сменят интензивно регулаторите ", разяснява още той, представен от " Фокус ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР