Кирил Петков поиска да сложим на оперативния щаб на изборите

...
Кирил Петков поиска да сложим на оперативния щаб на изборите
Коментари Харесай

Кирил Петков поискал да сложи бившия си личен гард от НСО за шеф на оперативния щаб на изборите

Кирил Петков изиска да сложим на оперативния щаб на изборите зам.-министър Кирил Ценкин. Това съобщи вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.

 

Припомнаме - Кирил Ценкин и някогашният гард от НСО, който охраняваше Кирил Петков, когато беше министър председател и по-късно той го постави за зам.-вътрешен министър.

" Тогава аз му споделих (на Кирил Петков - б.р. ), че това доста мъчно може да се случи и даже е невероятно, защото постоянно обратно във времето, а и за напред ще бъде и е бил основния секретар ", сподели министър Стоянов. 

Стоянов съобщи, че в неговия кабинет не един път е ходил Кирил Петков. " Асен Василев не е идвал в моя кабинет. Бойко Борисов в никакъв случай не е идвал в моя кабинет ", сподели още той. 

На въпрос кой го е поканил за министър в кабинета Денков-Габриел той съобщи:

" За подред път ще го кажа, единствения човек, с който съм разговарял е господин Кирил Петков ". 

Министърът в оставка разгласи, че все още не е разговаряно с него за присъединяване в длъжностен кабинет. 

 

По тематиката с Мартин-Нотариуса той акцентира, че са направени внушения и лъжи по негов адрес.  " Аз този човек не го познавам, не съм го виждал и не съм разговарял с него по телефон, приложения или пощенски гълъби, в случай че щете ", безапелационен бе той. 

 

„ Не мога да ви кажа нищо за проблема в Агенция Митници. Това е разработка, водена от ДАНС и КПК “, съобщи Стоянов.

 

По думите му, даже едно лице да е помощник на Министерство на вътрешните работи, това не значи, че не предстои на следствие и наказателна отговорност.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР