Кирил Петков пое много сериозен ангажимент, насочен срещу популярното мнение

...
Кирил Петков пое много сериозен ангажимент, насочен срещу популярното мнение
Коментари Харесай

Политолог: Министър-председателят трябва да свали малко ентусиазма

Кирил Петков пое доста сериозен ангажимент, ориентиран против известното мнение в обществото по тематиката с имунизацията. То пое ангажимент за високо равнище на имунизация. По отношение на мораториума - там беше призната една непазарна мярка, която мъчно ще издържи на пазарната логичност. Тук ръководството на рецесията е популистко. Това съобщи Петър Чолаков в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия.

Според Любомир Стефанов назначението на фрагменти на близки родственици е демонстрация на неприятен усет. Въпреки сериозните рецесии, държавното управление към този момент оцелява: “Управляващите не реализират синхрон в общественото си говорене. Най-нарицателния образец е министърът на защитата. Един би трябвало да излезе и да приказва от името на всички. В противоположен случай се получава дисонанс”.

По думите на Чолаков ръководещите са пристигнали с огромни обещания и това ги е сложило в капан: “Няма потребност от екстаз по всяка тематика. Бих предложил министър председателят да е малко по-обран”.

Стефанов беше безапелационен, че страната не е корпорация и естеството на процесите е друго: “Господата Петков и Василев бяха служебни министри задоволително дълго, с цел да имат представа”.

“Съдебната промяна беше лайтмотивът на обединението. Виждаме в насипно положение положителните планове, които почват да си пречат. Правим комисия за ремонт в Конституцията. В каква посока обаче? То е ясно, че е належащо болшинство, което е по-голямо от това на управляващите”, разяснява още той.

Според Чолаков правосъдната промяна към този момент е почнала да се случва.

“Нов политически индивид в ляво е нужен на България. Българска социалистическа партия не е европейска партия”, безапелационен беше Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР