Кирил Петков не е гласувал, Асен Василев - също Лидерът

...
Кирил Петков не е гласувал, Асен Василев - също Лидерът
Коментари Харесай

Как гласуваха Кирил Петков и Мирослав Иванов за оставката на Лена Бориславова

Кирил Петков не е дал своя вот, Асен Василев - също

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е един от които са дали своят вот „ срещу “ оставката на Лена Бориславова през днешния ден.

Припомняме, че прословутата представителка на „ Продължаваме промяната “ се отхвърли от Народното събрание (НС) незабавно след изборите на 2 април. Това провокира неодобрение от страна на Борисов в първите дни на този парламент. Той не хареса причините на Бориславова, че ще работи за общинските избори в София наесен. Това съгласно Борисов показвало, че „ Продължаваме промяната “ (ПП) не желае да се сформира държавно управление в 49-ото Народно събрание, а гледа предпочитано към локалния избор.

„ Против “ оставката на Лена Бориславова през днешния ден са дали своят вот още Христо Проданов – народен представител от Българска социалистическа партия и някогашен министър на туризма в държавното управление на Кирил Петков, Искрен Митев от Политическа партия и цялата група на „ Възраждане “, сочи информация на „ Флагман “. " За " е бил приятеля й Мирослав Иванов, а Кирил Петков не е дал своя вот, Асен Василев - също.

Все отново болшинството надви. 181 гласоподаваха „ за “ оставката на Бориславова и тя бе призната.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР