Кирил Петков май излъга за истинската причина да отиде в

...
Кирил Петков май излъга за истинската причина да отиде в
Коментари Харесай

Кирил Петков заминал за Братислава заради Урсула?

Кирил Петков май излъга за същинската причина да отиде в Братислава. Никаква партийна конструкция няма да бъде откривана в Словакия, а повода за „ непланираното пътешестване “ е доста елементарна – ще търси опрощение от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Тя ще взе участие във форума на GLOBSEC, който ще има своето 18 издание в Братислава от 29 до 31 май 2023 година, пише Трибюн.

Припомняме, че Петков трябваше да гостува в неделя в утринния блок на Би Ти Ви, само че от медията оповестиха, че в последния миг поканата е била отклонена, защото му се наложило да замине на " непланирано пътешестване в чужбина ".

" Имахме удостоверение. В последния миг от пресцентъра на Природен парк споделиха, че Петков няма да пристигна. Причината – отпътувал на непланирано пътешестване в чужбина ", съобщи в ефир Мария Цънцарова.

Впоследствие самият Петков изясни пред публицисти, че " отива да открива партийна конструкция в Словакия ".

Скритата цел на Петков е да убеди Урсула фон дер Лайен, че в записа не се чува това, което се чува. Тя персонално го е уведомила, че е мощно разочарована от потреблението на името ѝ
Всичко за Вашата сватба
за персонални цели, разкриват обаче  сътрудниците от Трибюн.

Друг забавен подробност е за какво съпредседателят на ПП-ДБ отпътува за форума сутринта на 28 май - неделя - по неотложност, откакто името му се появява в програмата с представители чак на 30 май – вторник и то в сегмента 17:00 -17:30 часа. Според програмата пък Урсула Фон дер Лайен ще приказва на 31 май - сряда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg