Кирил Петков излезе с охраната си пред събралата се тълпа

...
Кирил Петков излезе с охраната си пред събралата се тълпа
Коментари Харесай

Петков излезе пред протеста на “Възраждане“, надвиква се с тълпата

Кирил Петков излезе с защитата си пред събралата се навалица от хора, подкрепящи митинга на партия „ Възраждане “. Хиляди българи са се събрали към триъгълника на властта в София, с цел да желаят унищожаване на зелените документи, които съгласно тях са форма на дискриминация. Намерението му да беседва с тълпата обаче бе посрещнато от мощни освирквания и крясъци „ Оставка “.

„ Българите сме шест и половина милиона. Не би трябвало да се разделяме, а би трябвало да работим дружно. Ако желаете да имаме мощна страна, би трябвало да работим дружно. Стига сме се делили на 100 разнообразни части “, съобщи министър председателят.

Той направи няколко опита да беседва с освиркващата го навалица. Независимо от решението документа за имунизация да бъде анулиран поетапно, последователите на концепцията за антиковид ограничения са недоволни от поставените периоди. Те са отрицателно настроени и към запазването на маските и тестването на учениците е недопустимо.

„ Кажете дали различен път сте имали министър-председател, който да пристигна при вас на митинга. Знаете ли за какво съм тук при вас? Защото е значимо, в случай че желаеме да имаме смяна, би трябвало да работим дружно. Ходим съм на доста митинги. Формата на митинг е значимо нещо и аз я поздравявам “, разяснява още Петков и съобщи, че точно поради това е избрал да не гледа недоволните тълпи на комфортно от кабинета си.

По думите му неговата поява при протестиращите е израз на предпочитание на партията им да поддържа разговор и вземане предвид с настояванията на народа. Той напомни, че рухването на зеления документ е израз единствено на едно – на свободните кревати в лечебните заведения.

След няколко несполучливи опита за надвикване със скандиращите, Петков потегли от площада.

Припомняме, че митинга на партия " Възраждане " е съсредоточен и върху онази част от бюджета, която визира финансирането на Коронавирус ограниченията. Заради митинга е блокирано придвижването в региона сред постройките на Парламента, Министерския съвет и Президентството.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР