Кирил Петков иска собствен „Гешев“, за да си го използват

...
Кирил Петков иска собствен „Гешев“, за да си го използват
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кирил Петков иска собствен „Гешев“

" Кирил Петков желае личен „ Гешев “, с цел да си го употребяват за каквото желаят. Това е също толкоз аморално, колкото това, което направиха ГЕРБ и Движение за права и свободи ". Това съобщи по време на брифинг Тошко Йорданов от „ ИТН “.

" Кирил Петков ни сподели, че службите са на президента и желае собствен проверяващ орган по време на съдружния съвет за измененията в КПКОНПИ ", разяснява още депутатът от Има Такъв Народ.

Той подлага на критика и направените закони от " Продължаваме промяната ".

" Предложението на наличието на самия закон е неспособно, тъй като те са слаби адвокати. Лена Бориславова минава за юридически потенциал при Петков, само че е нямало закон, който да е дала и нашите адвокати да не са надраскали като контролно в алено ", съобщи Йорданов по отношение на промяната за КПКОНПИ.

Йорданов изясни, че народен представител от Политическа партия е загатнал, че Има Такъв Народ са желали собствен човек в КПКОНПИ при разискването на закона.

Той предложил на ръководещата коалиция новият КПКОНПИ да бъде с четирима души отпред, които да взимат решения с цялостен консенсус.

Ива Митева също разяснява закона за комисията.

" Корупцията е зараза. Въпросът е по какъв начин да се борим с нея. Въпросът е този закон, който е препоръчан (б.р. за КПКОНПИ) може ли да се пребори с тази зараза и отговорът е не, тъй като на 90% това е преписаният настоящ Закон за противопоставяне на корупцията ", съобщи тя.

" Това, което са създали (б.р. " Продължаваме промяната " ), е, че са отменили частта за противодействието и са оставили в настоящия закон по-малката част т.е. отнемането. Извадили са в обособен закон противодействието с всичките неточности, спорни текстове, нелогични разпореждания, сбъркани структури в настоящия закон за противопоставяне на корупцията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР